Pressmeddelande, Ylöjärvi, Finland, 9.2.2017

Porkkas kylrumssortiment expanderar med ett nytt Porkka Universal-rum. Nya Porkka Universal Cold Room, UCR, utformas efter kundens behov och erbjuder en flexibel lösning för kategorin liten och medelstor.

Nya Porkka Universal är en hybrid av ett modulärt kylrum (MCR) och Walk-In-kylrum och ökar avsevärt Porkkas rumssortiment. UCR tar större WI-kylrumslösningar till mindre storleksklasser, samtidigt som man möjliggör en skräddarsydd lösning för Plug In-rum. Rummet kan även användas med Porkkas hela dörrsortiment.

Kylrummet Porkka Universal Cold Room är en flexibel och skalbar lösning när man har problem med utrymmesutnyttjande

”Porkka Universal Cold Room kombinerar ett standardrum och det bäst av Walk-In-rum i en enda operativa enhet,” säger Petteri Piirto, chef för FoU-projekt, och fortsätter: ”UCR är utformat som ett stort kylrum, men det kan även vara endast 10 m3 stort. Det kan användas som komplement till befintliga kylresurser och utnyttja allt tillgängligt utrymme. Vårt mål är att erbjuda ett bredare sortiment av lösningar till nya kunder. UCR produktutveckling är svaret på den växande marknaden för kylrum.”

Plug In-modell

Kylaggregat som tillverkas i vår egen fabrik är effektiva och energisnåla. Kylaggregatet kan placeras var som helst i rummet och rummets storlek kan ökas genom att lägga till ännu ett kylaggregat. Styrenheten har både optiska och akustiska larm för övre och undre gräns. Larm kan kopplas till fastighets egna styrsystem via ett potentialfritt relä. UCR:s kondensvärme kan även anslutas till din fastighets värmesystem. RHDS®-kondensorn kan även användas för att flytta värme från rummet. Kondensorn kan placeras nästan var som helst.

Frysrum levereras alltid med golvvärme. UCR-frysrummets maximala storlek är 40 m3 och UCR-kylrummets storlek 44 m3.

Beställa Technical Data Sheet (PDF)

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  Please, verify you are not a bot, thank You.

  captcha