Porkka Cold Line bänkar för förvaring av drycker med vinklad kylränna för flaskor och brunn för is

Porkka Cold line CL-B2S bänkar har en brunn för is och en vinklad kyld flaskränna för sprit- och/eller vinflaskor som håller dem i rätt serveringstemperatur. Bänkens utformning underlättar när man vill få upp tempot i barserveringen t.ex. när köptrycket är högt. Dessutom finns det tillräckligt med förvaringsutrymme i bänken för kylda drycker att fylla på med.

Bänkarna är tillverkade av kvalitetskomponenter för att skapa största möjliga tillförlitlighet och ge en lång livslängd. De levereras klara för användning och har stommar i rostfritt stål (AISI 304) både invändigt och utvändigt.

Konfigurera din egen bänk

Det finns flera variationer av modeller. Du kan designa din kylbänk med webbapplikationen (kräver Adobe Flash). För att se mer information om tillgängliga variationer, kolla fliken “Moduler”.

COUNTER CONFIGURATOR (Flash)

Beskrivning

Varje dörr eller låda kan låsas med ett centralt låssystem och basen har ben, hyllor ingår i varje dörrsektion. Lådorna levereras med lådinsatser (lådbottnar) som standard.

Produkterna har flera innovativa designegenskaper t.ex. de utdragbara kylkassetterna som avsevärt förenklar underhålls- och/eller reparationsarbetet.