Porkka Hot Line värmediskar för förvaring av livsmedel med vattenbad

Porkka hot line-bänkar kan även levereras med uppvärmda topplattor och temperaturstyrda vattenbad. De är idealiska för att lägga upp förkokta livsmedel, hålla dem varma och tilltalande.

Den modulära konstruktionen är mångsidig och tillåter att ett kök utformas så att det fungerar med maximal effektivitet. Utrustningen är tillverkad av högklassiga material och komponenter, exempelvis rostfritt stålkvalitet AISI 304 både på in- och utsidan och konstruerad för att hålla.

Beskrivning

Utrustningen är tillverkad av högklassiga material och komponenter, exempelvis rostfritt stål med AISI 304-klass både på in- och utsidan, produkterna är enkla att rengöra och byggda för att hålla. Produkterna är designade med bl.a. följande funktioner :

  • •Minskad energiförbrukning
  • Flexibel modulär konstruktion
  • Låg livscykelinverkan
  • Enkla att använda
  • Enkla att rengöra och underhålla
  • Fläktkyla för jämn temperatur i hela skåpet
  • Uppvärmda, fjäderladdade tallriksdispensrar

Funktioner

  • Yttre/inre beläggning av stålkvalitet AISI 304
  • Isolering med CFC/HCFC-fri polyuretan med hög densitet
  • Uppvärmd bänkskiva med ett integrerat vattenbad på baksidan, dimensionerad för att rymma GN 1/4 eller GN 1/6-200 djupa behållare
  • Avlopp med ventil för vattenbad
  • Termostatstyrda, högeffektiva lufttvingad(e) värmekassett(er)
  • Dörren är utrustad med magnetisk packning och kraftiga fjädergångjärn
  • 1 st. GN 1/1-dimensionerad, pulverbelagd ståltrådshylla som kan justeras i steg om 70 mm (per dörravsnitt)
  • Ben i rostfritt stål, höjdjusterbara från (-5 mm till +65 mm)
  • Strömförsörjning 230 V/50-60 Hz

Valbara funktioner

  • Modul(er) med 2 eller 3 st. GN1/1- dimensionerade lådor med handtag, magnetisk packning och teleskopaska skenor i rostfritt stål
  • Extra hyllor vid behov
  • Kortare, justerbara ben i rostfritt stål för en bänk på 850 mm
  • Delningsram GN1/1 för låda som designats för att rymma flera mindre behållarstorlekar

Tekniska specification

HL-BM/HT 860  HL-BM/HT 1260 HL-BM/HT 1660
Temperature Range cupboard +30…+75 °C +30…+75 °C +30…+75 °C
Temperature Range Work-Top +30…+70 °C +30…+70 °C +30…+70 °C
Temperature Range Bain-Marie +30…+90 °C +30…+90 °C +30…+90 °C
Bredd (mm) 860 1260 1660
Djup (mm) 650 650 650
Höjd (mm) 900 900 900
Höjd med korta ben (mm) 850 850 850
Bain-Marie (size) 4 x GN 1/4 or 1/6 6 x GN 1/4 or 1/6 9 x GN 1/4 or 1/6
Bruttovikt (kg) 80 110 140
Connection power  (kw) 1.1 1.9 2.22
Spänning 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz

Moduler

BM/HT Heated top (+30…+70°C) with saucing Bain-Marie (+30…+90°C), cupboard (+30…+75°C)
Modul 0 Cupboard without a door or drawer, open neutral section
Modul 1 Modul with solid door and 2 shelves
Modul 2 2 telescopic drawers to accept GN containers up to 150 mm deep
Modul 3 3 telescopic drawers to accept 2 x GN containers up to 100 mm deep and 1 x 65 mm deep