Porkka Modular kyl- och frysrum (MCR)

Porkkas kylrum med volymer från 1,2 till 22 m3

  • Tre temperaturområden; +2 till +12 °C (justerbara i steg om 0,1 °C) för kylda produkter. För förvaring av färskt kött eller färsk fisk använder du – 2 till +5 °C och för frysta livsmedel väljer du – 18 till – 22 °C.
  • Isoleringstjockleken är antingen 80mm (standard) men kan även fås som tillval med 100 mm tjocka väggar.
  • Vid användning av rullvagnar – välj kylrum utan golv. (Endast kyltemperatur +2 till +12 ̊C).
  • Medel- och frysrum levereras med golv som kan vara antingen försänkta eller med en ramp för möjligheten att använda vagn.
  • Kylaggregaten kan tillverkas för placering antingen till vänster eller på höger sida av dörren och kan också förberedas för anslutning till centrala kylanläggningar.
  • RHDS och WHE
  • Dörren kan monteras antingen som vänster- eller högerhängd eller ändras senare om det behövs (1500 mm eller bredare).
  • Den yttre höjden är som standard 2 100 mm (n.b. 2 140 mm om 100 mm isolering väljs) eller som tillval 2 400 mm (2 440 mm).

Beskrivning

Rummen som är tillverkade av högkvalitativa material, har låg energiförbrukning och låga ljudnivåer

Våra MCR kyl- och frysrum är utrustade med kylaggregat som produceras i vår egen fabrik och vi har utvecklat dem för att ge både hög prestanda och att vara energieffektiva. De digitala temperaturskärmarna har inbyggda hög-/låglarm som är både akustiska och visuella. Dessa kan anslutas via ett voltfritt relä till en byggnads styrsystem.

Styrenheten är också utrustad med HACCP-funktioner för att uppfylla att de strängare temperaturövervakningsreglerna uppfylls. Enheten eller enheterna kan anslutas till en oberoende övervakningsserver och temperaturer registreras automatiskt via internet i realtid. Ett larm kan också skickas till en GPRS-aktiverad mobiltelefon, en dator eller som ett e-postmeddelande.

Nedladdningar

 Kyl- och frysrum