Porkka Hot Line för servering mat2018-11-19T13:03:44+00:00

Porkka Hot Line för servering mat

Porkka erbjuder ett stort sortiment av utrustning för varmförvaring samt servering för mat till hotell, restauranger och cateringföretag. Porkka HoReCa-utrustningen är utformad och tillverkad för proffs, och produkterna uppfyller de strängaste kundkraven. Det mångsidiga utbudet erbjuder kvalitet och enkel användning samt låg strömförbrukning vilket säkerställer att Porkkas HoReCa-utrustning är miljövänlig.

LÄS MER (PDF) >

Modulär konstruktion

Den modulära konstruktionen är flexibel och möjliggör att ett pentry kan utformas så att det fungerar med maximal effektivitet. Fyra bredder, åtta huvudtyper och fyra subtyper gör det möjligt att skapa din egen enhet.

Hot Line-bänkar är speciellt utformade för att uppfylla kraven från restauranger och cateringfaciliteter. Hot Line-bänkar är ämnade för förvaring och servering av föruppvärmd mat. God luftcirkulation garanterar att produkterna förvaras i exakt rätt temperatur.

Hot Line-bänkarnas utformning kombinerar användarvänlighet, mångsidighet, enkelt underhåll och rengöring med tillförlitlighet och livslängd.

Skåp för förvaring av varm mat

Porkkas värmediskar med uppvärmda diskar är idealiska för både förvaring och servering av färdig mat. Den moduluppbyggda konstruktionen är mångsidig och passar för att ett pentry ska kunna utformas så att det fungerar med maximal effektivitet. Utrustningen är tillverkad av högklassiga material och komponenter, exempelvis rostfritt stål med AISI 304-klass både på in- och utsidan, produkterna är enkla att rengöra och byggda för att hålla. Produkterna är designade med bl.a. följande funktioner :

  • Minskad energiförbrukning
  • Flexibel modulär konstruktion
  • Låg livscykelinverkan
  • Enkla att använda
  • Enkla att rengöra och underhålla
  • Fläktkyla för jämn temperatur i hela skåpet
  • Uppvärmda, fjäderladdade tallriksdispensrar

Huvudtyper

  • BM Vattenbad (+30…+90°C), skåp (+30…+75°C)
  • BM/HT Uppvärmd ovandel (+30…+70°C) med såsvattenbad (+30…+90°C), skåp (+30…+75°C)
  • HT Uppvärmd ovandel (+30…+70°C), skåp (+30…+75°C)
  • NT Neutral ovandel, skåp (+30…+75°C)
  • PH-28 Uppvärmd tallriksdispenser för tallrikar med Ø 240-280 mm diameter (två cylindrar) + 30… + 70 °C
  • PN-28 Neutral tallriksdispenser för tallrikar med Ø 240-280 mm diameter (två cylindrar)
  • PH-32 Uppvärmd tallriksdispenser för tallrikar med Ø 2490-320 mm diameter (en cylinder) +30…+70 °C
  • PN-32 Neutral tallriksdispenser för tallrikar med Ø 290-320 mm diameter (en cylinder)

Bredd och subtyper

  • 46 460 mm (PH och PN)
  • 86 860 mm
  • 126 1260 mm
  • 166 1660 mm

SUBTYPER

  • 0 Skåp utan dörr, neutralt skåp
  • 1 Dörr
  • 2 2 teleskoplådor som tar GN behållare med djup upp till 150 mm
  • 3 3 teleskoplådor som tar 2 GN-behållare med djup upp till 100 mm och en som är 65 mm djup