• Porkkas kylrum med volymer från 1,2 till 22 m3

    • Tre temperaturområden; +2 till +12 °C (justerbara i steg om 0,1 °C) för kylda produkter. För förvaring av färskt kött eller färsk fisk använder du – 2 till +5 °C och för frysta livsmedel väljer du – 18 till – 22 °C.
    • Isoleringstjockleken är antingen 80mm (standard) men kan även fås som tillval med 100 mm tjocka väggar.
    • Vid användning av rullvagnar - välj kylrum utan golv. (Endast kyltemperatur +2 till +12 ̊C).
    • Medel- och frysrum levereras med golv som kan vara antingen försänkta eller med en ramp för möjligheten att använda vagn.
    • Kylaggregaten kan tillverkas för placering antingen till vänster eller på höger sida av dörren och kan också förberedas för anslutning till centrala kylanläggningar.
    • RHDS och WHE
    • Dörren kan monteras antingen som vänster- eller högerhängd eller ändras senare om det behövs (1500 mm eller bredare).
    • Den yttre höjden är som standard 2 100 mm (n.b. 2 140 mm om 100 mm isolering väljs) eller som tillval 2 400 mm (2 440 mm).
  • Porkkas UCR rum är designade för att optimera nyttjandet av tillgänglig yta på bästa sätt.

    UCR rummen är flexibla och kan göras måttanpassade och uppfylla de flesta krav på vinklar och vrår
    • Alla storlekar (upp till 6 m takhöjd) och är möjligt att skapa i de mest krävande former och rumsvinklar. Vill du bygga in en (eller flera) pelare i rummet är även här UCR ett lämpligt val.
    • Isoleringstjocklekar: 80, 100 och 150 mm
    • Volymstorlekar från 8 upp till 44 m3, plug-in med 1 eller 2 maskinenheter
    • Volymer större än 44 m3 – med externt tillverkade kylaggregat (C-kyla eller väggaggregat)
    • Enkel installation – vilket ger stora besparingar av installationskostnader – inga specialiserade kyltekniker, elektriker eller rörmokare krävs för att installera ett plug-in rum.
    • Stora valmöjligheter av dörrar och tillbehör finns tillgängliga
    • UCR rummen ersätter Porkkas tidigare Maxi rum.